dilluns, 19 de març de 2018

Blanc o negre?

Castell del Remei - Celler històric - D.O. Costers del Segre

12 comentaris:

  1. Gran composició amb les copes. Veig que tens una mirada que capta tot allò d'interés que se li posa pel davant i ho mostra de la manera más atractiva.
    Una abraçada Manel

    ResponElimina
    Respostes
    1. ... no la tinc declarada.
      Gràcies, Josep.

      Elimina
  2. Una excel·lent composició ... com totes. Felicitats.

    ResponElimina
  3. Cercania y profundidad, eso me transmite esta estupenda foto. Detalles que hay que ir descubriendo en una mirada tranquila y silenciosa. Para que hablar de ese byn que ya es un clásico en tos fotos. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. En catalán al vino tinto lo llamamos "negre", de ahí el juego de palabras.
      Un abrazo.

      Elimina
  4. Buena captura. Muy buena composicion, amigo

    ResponElimina
  5. Me encanta esa composición y llena de detalles. Un saludo

    ResponElimina
  6. Blanc, negre i a vegades el rosat. Una foto neta i transparent.
    Molt bona amic.
    Una abraçada y bon día

    ResponElimina
  7. En cuanto al paladar, si exceptuamos el albariño con los pescados y mariscos, prefiero el negro. En cuanto a a fotografía, aparte de la composición con un perfecto alineamiento de las copas, el blanco y negro con esos brillos reflejos de la luz es magnífico.
    Un abrazo,

    ResponElimina
  8. Una excelente composición. La nitidez de la foto permite ver la alineación de las copas. Y sobre preferencia, salvo contadas ocasiones, el tinto.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  9. Repetició, textures i transparències en un bon blac i negre.

    Una abraçada Manel, estupenda composició :)

    ResponElimina
  10. M'agrada aquesta foto!
    Gràcies Manel,
    Bona nit,
    Fina

    ResponElimina